g

Karriärsutveckling

Vill du utvecklas, hitta nya drivkrafter eller arbeta med nya utmaningar i din karriär kan vi hjälpa till med reflektion och att ta nästa steg.

Vi möter dig, precis som alltid, där du är. Vi anpassar processen efter din bakgrund och nuvarande position. Vi går igenom egenskaper, motivation och beteende, tillsammans sätter vi nya mål samt en strategi för att ta dig dit. Vår starka sida är sedan att se till att komma till handling snabbt och effektivt för att du ska ta dig an nästa karriärutmaning med energi.

Vi använder oss av övningar för analys, både personlig och yrkesbaserad samt verktyg anpassade efter varje persons syfte. Oavsett om du vill utvecklas där du är, ta dig an en ny roll, starta din egen verksamhet eller börja studera så kan vi leda den processen på ett tryggt och smart sätt.

För dig som arbetsgivare

Du som arbetsgivare kan anlita oss som karriärsutvecklare för dina medarbetare när det finns ett behov att hitta ny passion, både inom nuvarande yrkesroll eller om en ny tjänst skulle vara aktuellt. Läs även mer på Outplacement.

 

Visst låter det intressant!

Processfacilitering

Ett sätt att säkerställa en effektiv väg fram till mål. Oavsett om det är beslutsfattande möten eller långsiktiga projekt krävs ett tydligt vad och hur för att lösa utmaningar, utveckla och uppnå resultat.

Outplacement

Idag behöver vi hålla vår organisation i rörelse och anpassa för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Det kan bl.a. innebära byte av medarbetare och att vi då och då förändrar strukturen genom att låta vissa individer lämna företaget.

Teamr

Vi är vana vid att teamutveckling är en exklusiv tjänst – förunnat de få. Teamr skriver om de reglerna – helt. Teamr är världens första helt digitala teamutveckling. Inga konferenser. Inga konsulter. Bara en skräddarsydd smart process i vardagen – som ger resultat. Galet effektivt. Och äntligen: Teamutveckling för alla!

Grupputveckling IMGD

Kopplat till IMGD finns det ett flertal olika validerade mätverktyg som mäter gruppens mognad, dess samarbetseffektivitet och inte minst – pekar exakt ut vilka frågor som just den gruppen behöver arbeta med för att öka sin samarbetseffektivitet! Vad skulle det innebära för er verksamhet om ni var 20-30% mer effektiva?

UGL

En icke traditionell ledarskapsutbildning som inte har syfte att lära ut ”rätt sätt” att göra saker. UGL bygger på en upplevelsebaserad modell som utgår från deltagarnas egna reflektioner, det vill säga vad som händer med dem själva och gruppen när de genomför olika uppgifter. Kursen för dig som vill utveckla dig själv som ledare och medarbetare.

All Rights Reserved, Copyright © Medelin

Kontakt

Helsingborg

Elin Stensdotter
0704-21 47 74