Outplacement

Det sker ständiga förändringar i dagens arbetsliv. Det gör att vi mer och mer behöver hålla vår organisation i rörelse och anpassa för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Det kan bl.a. innebära byte av medarbetare och att vi då och då förändrar strukturen genom att låta vissa individer lämna företaget. En outplacement ser till att avslutet blir professionellt och användbart för personen i fråga. Det stärker även arbetsgivaren genom att skapa trygghet och erbjuda rätt förutsättningar för nya kliv och utmaningar i medarbetarnas karriär.

Vad gör vi för medarbetaren?

Genom rådgivning och individuell coaching tar vi fram styrkor och nya målsättningar, oavsett bransch och nivå på position. Vi leder medarbetaren genom processen att ta nästa steg och fokuserar på ny drivkraft.

Mål och visioner skiljer sig för varje individ. För oss är det därför viktigt att möta medarbetaren i den fas de är i. I de fall där målet är att söka nytt jobb ser vi till att tillgodose medarbetaren med de verktyg som krävs. Vi vill snabbt hitta deras nästa karriärutmaning och ge ny energi.

 

Visst låter det intressant!

Processfacilitering

Ett sätt att säkerställa en effektiv väg fram till mål. Oavsett om det är beslutsfattande möten eller långsiktiga projekt krävs ett tydligt vad och hur för att lösa utmaningar, utveckla och uppnå resultat.

g

Kärriärsutveckling

Vill du utvecklas, hitta nya drivkrafter eller arbeta med nya utmaningar i din karriär kan vi hjälpa till med reflektion och att ta nästa steg. Vi möter dig där du är. Vi anpassar processen efter din bakgrund och nuvarande position. 

Teamr

Vi är vana vid att teamutveckling är en exklusiv tjänst – förunnat de få. Teamr skriver om de reglerna – helt. Teamr är världens första helt digitala teamutveckling. Inga konferenser. Inga konsulter. Bara en skräddarsydd smart process i vardagen – som ger resultat. Galet effektivt. Och äntligen: Teamutveckling för alla!

Grupputveckling IMGD

Kopplat till IMGD finns det ett flertal olika validerade mätverktyg som mäter gruppens mognad, dess samarbetseffektivitet och inte minst – pekar exakt ut vilka frågor som just den gruppen behöver arbeta med för att öka sin samarbetseffektivitet! Vad skulle det innebära för er verksamhet om ni var 20-30% mer effektiva?

UGL

En icke traditionell ledarskapsutbildning som inte har syfte att lära ut ”rätt sätt” att göra saker. UGL bygger på en upplevelsebaserad modell som utgår från deltagarnas egna reflektioner, det vill säga vad som händer med dem själva och gruppen när de genomför olika uppgifter. Kursen för dig som vill utveckla dig själv som ledare och medarbetare.

All Rights Reserved, Copyright © Medelin

Kontakt

Helsingborg

Elin Stensdotter
0704-21 47 74