Outplacement

Det sker ständiga förändringar i dagens arbetsliv. Det gör att vi mer och mer behöver hålla vår organisation i rörelse och anpassa för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Det kan bl.a. innebära byte av medarbetare och att vi då och då förändrar strukturen genom att låta vissa individer lämna företaget. En outplacement ser till att avslutet blir professionellt och användbart för personen i fråga. Det stärker även arbetsgivaren genom att skapa trygghet och erbjuda rätt förutsättningar för nya kliv och utmaningar i medarbetarnas karriär.

Vad gör vi för medarbetaren?

Genom rådgivning och individuell coaching tar vi fram styrkor och nya målsättningar, oavsett bransch och nivå på position. Vi leder medarbetaren genom processen att ta nästa steg och fokuserar på ny drivkraft.

Mål och visioner skiljer sig för varje individ. För oss är det därför viktigt att möta medarbetaren i den fas de är i. I de fall där målet är att söka nytt jobb ser vi till att tillgodose medarbetaren med de verktyg som krävs. Vi vill snabbt hitta deras nästa karriärutmaning och ge ny energi.

 

Visst låter det intressant!

Processfacilitering

Ett sätt att säkerställa en effektiv väg fram till mål. Oavsett om det är beslutsfattande möten eller långsiktiga projekt krävs ett tydligt vad och hur för att lösa utmaningar, utveckla och uppnå resultat.

g

Kärriärsutveckling

Vill du utvecklas, hitta nya drivkrafter eller arbeta med nya utmaningar i din karriär kan vi hjälpa till med reflektion och att ta nästa steg. Vi möter dig där du är. Vi anpassar processen efter din bakgrund och nuvarande position. 

All Rights Reserved, Copyright © Medelin

Kontakt

Helsingborg

0704-21 47 74