Processfacilitering

Ett sätt att säkerställa en effektiv väg fram till mål. Oavsett om det är beslutsfattande möten eller långsiktiga projekt krävs ett tydligt vad och hur för att lösa utmaningar, utveckla och uppnå resultat.

Vid exempelvis organisationsförändringar leder vi som facilitatorer er som grupp genom aktuella processer. Vi ser till att samtliga kompetenser lyfts fram, tar plats och att engagemang skapas. Vi hjälper till att belysa fler sidor av problem och möjligheter så att beslut fattas på ett genomtänkt, smart och effektivt vis. Vi hjälper till att ta tillvara på den samlade kunskap ni besitter och ser till att den används på bästa sätt för att nå full potential.

Vad ni arbetar med eller vad ni vill uppnå spelar ingen roll, vad står ni för. Vi fokuserar på hur ni ska ta er dit på ett framgångsrikt sätt.

 

Visst låter det intressant!

Outplacement

Idag behöver vi hålla vår organisation i rörelse och anpassa för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Det kan bl.a. innebära byte av medarbetare och att vi då och då förändrar strukturen genom att låta vissa individer lämna företaget.

g

Kärriärsutveckling

Vill du utvecklas, hitta nya drivkrafter eller arbeta med nya utmaningar i din karriär kan vi hjälpa till med reflektion och att ta nästa steg. Vi möter dig där du är. Vi anpassar processen efter din bakgrund och nuvarande position. 

All Rights Reserved, Copyright © Medelin

Kontakt

Helsingborg

0704-21 47 74