Vi belyser möjlig potential, visar vägen och följer i mål.

Vi kan alla uppnå det vi vill och ofta besitter vi de verktyg vi behöver för att nå dit. Det som kan göra att vi tar oss i mål och vidare är lite hjälp på vägen och nya synvinklar.
Hur kan vi hjälpa er då?
Vi på Medelin arbetar med att facilitera processer, utveckla team, coacha och UGL-handleda. Att se potentialen och visa vägen dit är styrkan hos oss. Vi har under många år framgångsrikt utmanat och motiverat team, personal och ledare där vi ständigt får vara med om förändring och förbättring. Inte konstigt vi inte vill sluta!
Oavsett om det är en enskild person eller en grupp som har en vision är det alltid lika viktigt för oss att kartlägga vad just ni behöver. Gupp på vägen ser alltid olika ut, hur en utveckling ska ske beror på var i processen vi är och inte minst vart den ska leda. Därför kommer du möta en härlig mix av eftertänksamhet och framåtanda hos oss. För potential finns där, vi ska bara veta hur vi kommer dit och sedan göra det jobb som krävs. Inte svårare än så!

Grupputveckling IMGD

Kopplat till IMGD finns det ett flertal olika validerade mätverktyg som mäter gruppens mognad, dess samarbetseffektivitet och inte minst – pekar exakt ut vilka frågor som just den gruppen behöver arbeta med för att öka sin samarbetseffektivitet! Vad skulle det innebära för er verksamhet om ni var 20-30% mer effektiva?

Teamr

Vi är vana vid att teamutveckling är en exklusiv tjänst – förunnat de få. Teamr skriver om de reglerna – helt. Teamr är världens första helt digitala teamutveckling, med allt vad det innebär: Inga konferenser. Inga konsulter. Bara en skräddarsydd smart process i vardagen – som ger resultat. Galet effektivt. Och äntligen: Teamutveckling för alla!

UGL

En icke traditionell ledarskapsutbildning som inte har syfte att lära ut ”rätt sätt” att göra saker. UGL bygger på en upplevelsebaserad modell som utgår från deltagarnas egna reflektioner, det vill säga vad som händer med dem själva och gruppen när de genomför olika uppgifter. Kursen för dig som vill utveckla dig själv som ledare och medarbetare.

All Rights Reserved, Copyright © Medelin

Kontakt

Helsingborg

0704-21 47 74